Skip to main content

NUOTTI-valmentajat

NUOTTI-valmentajat

Ihanat ja energiset NUOTTI-valmentajamme esittäytyvät. NUOTTI-valmentajat tapaavat nuorta nuoren kotona, kävelyllä, luonnossa, kahvilassa tai vaikka kanootissa meloen. Mikä vain on nuorelle mieluisinta! Erityisosaamista meillä on nuorten nepsy-oireista.

Ota yhteyttä

Riitta

NUOTTI-valmentaja - Riitta Illman

Hei,

olen Riitta. Minulla on pitkä kokemus erityislasten ja -nuorten kuntoutuksesta. NUOTTI-valmentajana olen aloittanut elokuussa 2019. Koen olevani kanssakulkija, ja autan nuorta löytämään omat vahvuutensa ja tuen niitä. Kohtaan nuoren sellaisena kuin hän on, nuoren ajatuksia kuunnellen ja kunnioittaen. Olen kiinnostunut nuoren elämäntilanteesta ja pyrin auttamaan ja tukemaan häntä tulevaisuuden suunnittelussa ja hänen tavoitteissaan eteenpäin.

Koulutukseltani olen sosionomi ja ohjaustoiminnan artenomi. Olen myös luonto- ja eräopas ja toiminnallisuus on minulle luontainen tapa lähestyä asioita. Lähden NUOTTI-valmentajan työssä mielelläni luontoon, jos se on nuorelle mieluinen ympäristö toimia. Usein juttelukin on vähän helpompaa liikkuessa. Yhtä hyvin voimme tavata vaikka kahvilassa tai nuoren kotona.

Vapaa-ajalla liikun paljon, mökkeilen, vähän veneilenkin, kuuntelen äänikirjoja ja tykkään käsillä tekemisestä. Asun Turussa, mutta toiminta-alueeni on Varsinais-Suomi.

Katso video Riitasta

Riitta Illman, p. 040 758 4845
riitta.illman@aamospalvelut.fi

Ota yhteyttä

Valtteri

NUOTTI-valmentaja - Valtteri Liimula

Heips,

olen Valtteri. Olen ollut NUOTTI-valmentajana tammikuusta 2020 lähtien.

Ennen valmentajana toimimista olen tehnyt muutaman vuoden monen sortin avokuntoutusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Olen pyrkinyt jo opiskeluajoista asti hyödyntämään työssäni harrastuksista tärkeiksi tulleita seikkailukasvatuksen ajatuksia ja menetelmiä. Harvakseltaan tapaamisia tulee kanootissa järjestettyä, vaikka usein asioista keskusteleminen onkin vesillä liikkuessa tai kallioilla puuhaillessa rentoa ja luontevaa. Silti jännittämistä, uskaltamista ja uusien asioiden ihmettelemistä pääsee tekemään näissäkin tehtävissä usein.

Erityisesti pidän siitä, ettei nuorten kanssa aloittaessa ole valmista suunnitelmaa, vaan voimme lähteä yhdessä pohtimaan, miten NUOTTI-valmennus ketäkin palvelee. Hienoa on, kun voimavaroja löytyy nuorten omista tulevaisuuden suunnitelmista ja tärkeisiin harrastuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin panostamisesta.

Olen turkulainen ja koulutukseltani Sosionomi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja sekä melonnan- ja köysitoiminnan ohjaaja.

Katso video Valtterista

Valtteri Liimula, p. 044 712 9288
valtteri.liimula@aamospalvelut.fi

Ota yhteyttä

Katariina

Hei,

olen Katariina. Olen aloittanut NUOTTI-valmentajana helmikuussa 2022. Sitä ennen olen tehnyt töitä lasten ja nuorten parissa sekä eläinavusteisessa työssä, pääasiassa hevosten kanssa.

Valmentajana kuljen nuoren vierellä kuunnellen ja kannustaen. Pyrin auttamaan nuorta oman tulevaisuuden suunnittelussa ja vahvuuksien löytämisessä. Valmennuksessa etenemme kohti nuoren itsensä asettamia tavoitteita yhdessä ratkaisuja etsien ja keskustellen. Tapaan nuorta siellä, missä se on hänelle mieluisinta. Kahvila, koti, luontopolku, kirjasto tai vaikkapa hevostalli – kaikki käy.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja nepsy-valmentaja. Vapaa-ajallani harrastan hevosia, mökkeilen ja liikun luonnossa esimerkiksi sienestäen.

Katso video Katariinasta

Katariina Lankinen, p. 044 029 4679
katariina.lankinen@aamospalvelut.fi

Ota yhteyttä

Miia

Hei,
olen Miia. NUOTTI -valmentajana olen aloittanut huhtikuussa 2023.
Valmentajana haluan kohdata jokaisen asiakkaan erityisenä yksilönä, juuri sellaisena kuin hän on. Jokaisella meillä on oman näköinen elämänpolku. Kuljen rinnalla tukien asiakkaan omien vahvuuksien tunnistamiseksi – tutkitaan ja ihmetellään yhdessä oman polun askeleiden rakentamiseksi.
Koulutukseltani olen Sosionomi (AMK) ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa minulle kertynyt ennen valmentamista useamman vuoden ajalta, myös vaativien erityisryhmien kanssa työskentelystä. Monipuolista työkokemustani täydentävät taustani sisustus- ja kalustesuunnittelun sekä turvallisuusalan parista.
Vapaa-aikanani ulkoinen luonnossa ja liikun monipuolisesti. Kaikenlainen käsillä tekeminen on minulle mieluisaa ja tärkeää.
Miia Paltta, p. 040 6520757
miia.paltta@aamospalvelut.fi

 

Hakeaksesi mukaan NUOTTI-valmennukseen soitto Kelaan riittää. Voit toki aina olla myös meihin yhteydessä, mikäli sinulle herää jotain kysyttävää NUOTTI-valmennukseen liittyen Varsinais-Suomen alueella! Voit soittaa suoraan meille puh. 02 2777 444 tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Lue lisää NUOTTI-valmennuksesta
Terapiapalvelut

Kysy lisää!