NUOTTI-valmentajat

NUOTTI-valmentajat

Ihanat ja energiset NUOTTI-valmentajamme esittäytyvät. NUOTTI-valmentajat tapaavat nuorta nuoren kotona, kävelyllä, luonnossa, kahvilassa tai vaikka kanootissa meloen. Mikä vain on nuorelle mieluisinta! Erityisosaamista meillä on nuorten nepsy-oireista.

Ota yhteyttä

Kristiina

Hei,

olen Kristiina ja olen toiminut NUOTTI-valmentajana elokuusta 2019 alkaen. Sitä ennen olen ollut erilaisissa työtehtävissä MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiöllä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ja heidän perheidensä parissa vuodesta 2004.

Nuorten kanssa työskentelyssä lähdetään liikkeelle nuoren omista tarpeista ja toiveista. Pyrin tukemaan nuorta etenemään kohti hänen omia tavoitteitaan keskustellen, yhdessä pohtien ja erilaisia ratkaisuja etsien. Monien nuorten kanssa pohdimme opiskeluihin liittyviä asioita. Tapaamme nuoren kanssa hänen kotonaan, kahvilassa, kävelyllä tai vaikka koululla palaverissa.

Vapaa-ajalla harrastuksiini kuuluvat partio, musiikki, lukeminen ja matkustelu. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kolme lasta, joista vanhin on jo muuttanut omaan kotiin. Koulutukseltani olen KM, sosionomi AMK ja AmO.

Katso video Kristiinasta

Kristiina Elovaara, p. 040 703 4272
kristiina.elovaara@mll.fi

Ota yhteyttä

Riitta

NUOTTI-valmentaja - Riitta Illman

Hei,

olen Riitta. Minulla on pitkä kokemus erityislasten ja -nuorten kuntoutuksesta. NUOTTI-valmentajana olen aloittanut elokuussa 2019. Koen olevani kanssakulkija, ja autan nuorta löytämään omat vahvuutensa ja tuen niitä. Kohtaan nuoren sellaisena kuin hän on, nuoren ajatuksia kuunnellen ja kunnioittaen. Olen kiinnostunut nuoren elämäntilanteesta ja pyrin auttamaan ja tukemaan häntä tulevaisuuden suunnittelussa ja hänen tavoitteissaan eteenpäin.

Koulutukseltani olen sosionomi ja ohjaustoiminnan artenomi. Olen myös luonto- ja eräopas ja toiminnallisuus on minulle luontainen tapa lähestyä asioita. Lähden NUOTTI-valmentajan työssä mielelläni luontoon, jos se on nuorelle mieluinen ympäristö toimia. Usein juttelukin on vähän helpompaa liikkuessa. Yhtä hyvin voimme tavata vaikka kahvilassa tai nuoren kotona.

Vapaa-ajalla liikun paljon, mökkeilen, vähän veneilenkin, kuuntelen äänikirjoja ja tykkään käsillä tekemisestä. Asun Turussa, mutta toiminta-alueeni on Varsinais-Suomi.

Katso video Riitasta

Riitta Illman, p. 040 758 4845
riitta.illman@mll.fi

Ota yhteyttä

Valtteri

NUOTTI-valmentaja - Valtteri Liimula

Heips,

olen Valtteri. Olen ollut NUOTTI-valmentajana tammikuusta 2020 lähtien.

Ennen valmentajana toimimista olen tehnyt muutaman vuoden monen sortin avokuntoutusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Olen pyrkinyt jo opiskeluajoista asti hyödyntämään työssäni harrastuksista tärkeiksi tulleita seikkailukasvatuksen ajatuksia ja menetelmiä. Harvakseltaan tapaamisia tulee kanootissa järjestettyä, vaikka usein asioista keskusteleminen onkin vesillä liikkuessa tai kallioilla puuhaillessa rentoa ja luontevaa. Silti jännittämistä, uskaltamista ja uusien asioiden ihmettelemistä pääsee tekemään näissäkin tehtävissä usein.

Erityisesti pidän siitä, ettei nuorten kanssa aloittaessa ole valmista suunnitelmaa, vaan voimme lähteä yhdessä pohtimaan, miten NUOTTI-valmennus ketäkin palvelee. Hienoa on, kun voimavaroja löytyy nuorten omista tulevaisuuden suunnitelmista ja tärkeisiin harrastuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin panostamisesta.

Olen turkulainen ja koulutukseltani Sosionomi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja sekä melonnan- ja köysitoiminnan ohjaaja.

Katso video Valtterista

Valtteri Liimula, p. 044 712 9288
valtteri.liimula@mll.fi

Ota yhteyttä

Katariina

Hei,

olen Katariina. Olen aloittanut NUOTTI-valmentajana helmikuussa 2022. Sitä ennen olen tehnyt töitä lasten ja nuorten parissa sekä eläinavusteisessa työssä, pääasiassa hevosten kanssa.

Valmentajana kuljen nuoren vierellä kuunnellen ja kannustaen. Pyrin auttamaan nuorta oman tulevaisuuden suunnittelussa ja vahvuuksien löytämisessä. Valmennuksessa etenemme kohti nuoren itsensä asettamia tavoitteita yhdessä ratkaisuja etsien ja keskustellen. Tapaan nuorta siellä, missä se on hänelle mieluisinta. Kahvila, koti, luontopolku, kirjasto tai vaikkapa hevostalli – kaikki käy.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja nepsy-valmentaja. Vapaa-ajallani harrastan hevosia, mökkeilen ja liikun luonnossa esimerkiksi sienestäen.

Katso video Katariinasta

Katariina Lankinen, p. 044 029 4679
katariina.lankinen@mll.fi

Ota yhteyttä

Hakeaksesi mukaan NUOTTI-valmennukseen soitto Kelaan riittää. Voit toki aina olla myös meihin yhteydessä, mikäli sinulle herää jotain kysyttävää NUOTTI-valmennukseen liittyen Varsinais-Suomen alueella! Voit soittaa suoraan NUOTTI-valmentaja Kristiinalle puh. 040 703 4272, täyttää yhteydenottolomakkeen tai kirjoittaa meille arkisin chatissa.

Lue lisää NUOTTI-valmennuksesta
Terapiapalvelut

Kysy lisää!

NUOTTI-valmentaja - Kristiina Elovaara

Kristiina Elovaara
kuntoutussuunnittelija, KM, sosionomi AMK, ammattiaineiden opettaja AmO
040 703 4272
kristiina.elovaara@mll.fi