Skip to main content

Lapsille

Tutustu palveluihimme lapsille ja lapsiperheille

KUNTOUTUSPALVELUT

LAKU-perhekuntoutus

LAKU-perhekuntoutus on tarkoitettu neuropsykiatrisen diagnoosin saaneelle 7–15-vuotiaalle lapselle ja hänen perheelleen. Nepsy-oireet voivat hankaloittaa oppimista, sosiaalisia suhteita sekä arjen sujumista. Meillä on tilaa LAKU-kuntoutuksessa!

Lastensuojelullinen perhekuntoutus

Perhekuntoutus voi auttaa tilanteessa, jossa perhe tarvitsee ulkopuolista tukea. Lastensuojelullista perhekuntoutusta järjestetään lapsen tarpeen mukaan joko ympärivuorokautisena laitosmuotoisena perhekuntoutuksena tai kotona tehtävänä kuntoutuksena.

Neuropsykiatrinen kuntoutus

Neuropsykiatrinen kuntoutus

Neuropsykiatrisessa kuntoutuksessa on keskeistä lapsen toimintakyvyn ja vanhemmuuden tukeminen. Kuntoutuksen toteuttaa moniammatillinen työryhmä, jolla on laajaa kokemusta ja osaamista kohderyhmästä.

TERAPIA- JA TUTKIMUSPALVELUT

Psykologipalvelut

Jos olet huolissasi lapsesi kehityksestä tai hyvinvoinnista, tai haluat keskustella esimerkiksi vanhemmuuteen liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä psykologiin. Meiltä saat ammattitaitoista keskusteluapua ja tukea psykologin vastaanotolta Turussa.

Terapiapalvelut

Voit hakeutua lapsen tai nuoren kanssa avomuotoisiin terapia- ja tutkimuspalveluihimme, kun lapsen tai perheen tilanne tuntuu vaativan lisää selvitystä ja tukea. Ole rohkeasti yhteydessä asiantuntijoihimme, jotka auttavat hakeutumisessa palveluihin!

Nepsy-valmennus

Nepsy-valmennus on neuropsykiatrista valmennusta, joka auttaa lasta tai nuorta ja hänen perhettään löytämään uusia myönteisiä ja toimivia keinoja arkeen, esim. toiminnanohjauksen haasteisiin.

MUU TUKI

Lapsen arvokas keho

Lapsen arvokas keho -ryhmätoiminta

Jokaisen lapsen keho on arvokas. Lapsen arvokas keho -toiminta tukee 7-12-vuotiaan lapsen ja perheen hyvinvointia ja painonhallintaa lasta arvostavasti. Toiminta on maksutonta.

Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta

Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta on tarkoitettu isälle ja pojalle yhdessä. Toimintaan voi osallistua pojan kanssa myös joku muu hänelle läheinen mies. Toiminta on suunnattu pojille, joilla on neuropsykiatrisia oireita.