Skip to main content

Nuorille

Tutustu palveluihimme nuorille ja nuorten vanhemmille

KUNTOUTUSPALVELUT

NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on opiskelu- ja työelämän ulkopuolella oleville nuorille tarkoitettua matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta. Tarjoamme NUOTTI-valmennusta Varsinais-Suomen alueella. NUOTTI-valmennuksessamme on tilaa!

Oma väylä

Oma väylä -kuntoutus

Oma väylä -kuntoutus on 16–29-vuotiaille nuorille, joilla on ADHD, ADD tai Aspergerin oireyhtymä. Oma väylä on sopiva kuntoutusmuoto silloin, kun tarvitaan apua opintoihin tai työelämään liittyvissä haasteissa. Meillä on tilaa Oma väylä-kuntoutuksessa!

TERAPIA- JA TUTKIMUSPALVELUT

Palveluohjaus

Psykologipalvelut

Jos olet huolissasi nuoren kehityksestä tai hyvinvoinnista, tai haluat keskustella esimerkiksi vanhemmuuteen liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä psykologiin. Meiltä saat ammattitaitoista keskusteluapua ja tukea psykologin vastaanotolta Turussa.

Nuorille

Terapiapalvelut

Voit hakeutua nuoren kanssa avomuotoisiin terapia- ja tutkimuspalveluihimme, kun lapsen tai perheen tilanne tuntuu vaativan lisää selvitystä ja tukea. Ole rohkeasti yhteydessä asiantuntijoihimme, jotka auttavat hakeutumisessa palveluihin!

MUU TUKI

Tyttö olet helmi!

Tyttö olet helmi! -etäohjaus

Tyttö olet helmi! -etäohjaus on tarkoitettu yläkouluikäikäisille tytöille ja heidän äideilleen. Toiminta on suunnattu tytöille, joilla on alkavaa mielenterveyden oireilua, kuten masennusta tai ahdistusta. Toiminta on maksutonta.

Nepsy-valmennus

Nepsy-valmennus on neuropsykiatrista valmennusta, joka auttaa lasta tai nuorta ja hänen perhettään löytämään uusia myönteisiä ja toimivia keinoja arkeen, esim. toiminnanohjauksen haasteisiin.

Palveluohjaus

Palveluohjaus

Palveluohjauksen avulla voidaan selventää nuoren kuntoutukseen liittyviä etuuksia ja sitä, miten nuoren saamat palvelut vastaavat tarpeita. Palveluohjauksen tavoitteena on helpottaa nuoren arjessa toimimista ja jaksamista.

Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta

Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta on tarkoitettu isälle ja pojalle yhdessä. Melontaa, retkeilyä, seikkailullisia haasteita, kalliolta laskeutumista ja mm. yöpymistä luonnossa. Toiminta on suunnattu pojille, joilla on neuropsykiatrisia oireita.