Nuorille

Tutustu palveluihimme nuorille ja nuorten vanhemmille

KUNTOUTUSPALVELUT

Linkki nuotti-valmennus -sivulle
NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on opiskelu- ja työelämän ulkopuolella oleville nuorille tarkoitettua matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta. Tarjoamme NUOTTI-valmennusta Varsinais-Suomen alueella. NUOTTI-valmennuksessamme on tilaa!

LInkki oma väylä -kuntoutus -sivulle
Oma väylä

Oma väylä -kuntoutus

Oma väylä -kuntoutus on 16–29-vuotiaille nuorille, joilla on ADHD, ADD tai Aspergerin oireyhtymä. Oma väylä on sopiva kuntoutusmuoto silloin, kun tarvitaan apua opintoihin tai työelämään liittyvissä haasteissa. Meillä on tilaa Oma väylä-kuntoutuksessa!

TERAPIA- JA TUTKIMUSPALVELUT

Linkki Lasten- ja nuortenpsykiatrian erikoislääkärin palvelut -sivulle

Lasten- ja nuortenpsykiatrian erikoislääkärin palvelut

Meiltä saat apua lasten ja nuorten neuropsykiatrisiin ja psykiatrisiin haasteisiin nopeasti ja ammattitaidolla lastenpsykiatrin vastaanotolta Turussa.

Linkki Nuoren neuropsykiatriset oireet, tutkimus ja hoito -sivulle

Nuorten neuropsykiatriset oireet, tutkimus ja hoito

Nuori saa kauttamme monen alan asiantuntijoiden tutkimuksia ja hoitoja samasta yksiköstä. Moniammatilliseen työryhmäämme kuuluu mm. lastenpsykiatrian erikoislääkäri, psykologi ja toimintaterapeutti.

Linkki Psykologipalvelut nuorelle -sivulle
Palveluohjaus

Psykologipalvelut

Jos olet huolissasi nuoren kehityksestä tai hyvinvoinnista, tai haluat keskustella esimerkiksi vanhemmuuteen liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä psykologiin. Meiltä saat ammattitaitoista keskusteluapua ja tukea psykologin vastaanotolta Turussa.

Linkki terapiapalvelut nuorille -sivulle
Nuorille

Terapiapalvelut

Voit hakeutua nuoren kanssa avomuotoisiin terapia- ja tutkimuspalveluihimme, kun lapsen tai perheen tilanne tuntuu vaativan lisää selvitystä ja tukea. Ole rohkeasti yhteydessä asiantuntijoihimme, jotka auttavat hakeutumisessa palveluihin!

MUU TUKI

Tyttö olet helmi!

Tyttö olet helmi! -etäohjaus

Tyttö olet helmi! -etäohjaus on tarkoitettu yläkouluikäikäisille tytöille ja heidän äideilleen. Toiminta on suunnattu tytöille, joilla on alkavaa mielenterveyden oireilua, kuten masennusta tai ahdistusta. Toiminta on maksutonta.

Linkki nepsy-valmennus nuorille -sivulle

Nepsy-valmennus

Nepsy-valmennus on neuropsykiatrista valmennusta, joka auttaa lasta tai nuorta ja hänen perhettään löytämään uusia myönteisiä ja toimivia keinoja arkeen, esim. toiminnanohjauksen haasteisiin.

Linkki palveluohjaus nuorille -sivulle
Palveluohjaus

Palveluohjaus

Palveluohjauksen avulla voidaan selventää nuoren kuntoutukseen liittyviä etuuksia ja sitä, miten nuoren saamat palvelut vastaavat tarpeita. Palveluohjauksen tavoitteena on helpottaa nuoren arjessa toimimista ja jaksamista.