Skip to main content

Aamos MLL

Olemme Turkuun muutosta lähtien pohtineet koko henkilöstön voimin osuvaa nimeä Turun toimipisteellemme. Vihdoin nimi on saatu keksittyä ja toivotammekin teidät erittäin lämpimästi tervetulleiksi Aamos MLL:ään!

Turun toimipisteemme on nyt Aamos MLL

Aamos-nimi tarkoittaa hepreaksi taakan ja kuorman kantajaa. Ja koska olemme osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton suurta perhettä, on nimessämme totta kai mukana MLL.

Nimenmuutoksen myötä yritysilme ja nettisivumme osoite muuttuu net-päätteisestä muotoon www.lastenkuntoutus.fi. MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiön nimi säilyy ennallaan. Puhelinnumeromme, y-tunnuksemme sekä osoite- ja laskutustietomme pysyvät myös ennallaan.

Aamos MLL tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän perheilleen kuntoutus- ja terapiapalveluita suurella sydämellä. Lasten ja nuorten neuropsykiatriset oireet ja koko perheen tukeminen on ovat erikoisalaamme.

Aamos MLL:n palveluihin kuuluvat

⭐️Avomuotoiset Kelan kuntoutuspalvelut: NUOTTI-valmennus, LAKU-kuntoutus, Oma väylä -kuntoutus

⭐️Terapia- ja tutkimuspalvelut: lastenpsykiatrian erikoislääkärin vastaanotto, psykologin vastaanotto, perheterapeutin vastaanotto, nepsy-valmennus, toimintaterapiapalvelut, VIGMLL®-ohjaus, Theraplay-terapia

⭐️Muu tuki: Lapsen arvokas keho -ryhmätoiminta, Isovanhemmat ja lapset metsään! -toiminta, Tyttö olet helmi! -etätoiminta, Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta

⭐️Koulutus- ja asiantuntijapalvelut: VIGMLL®-koulutus ja -työnohjaus, Theraplay-työnohjaus, Seikkailukoulutus

 

Lisätiedot:

Niina Hakala, niina.hakala@mll.fi, puh. 040 6531 736