Skip to main content

Kartta

Nyt voimme ilolla kertoa, että muutamme Turkuun Puutarhakadulle Hansa Centeriin 1.11.2021!

Uusi keskuksemme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Turun keskustan tuntumassa, kauniin puiston vierellä, osoitteessa Puutarhakatu 45. Meille onkin jatkossa erittäin helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä, sähköpotkulaudalla, mopolla, kävellen kuin omalla autollakin.

Ennen muuttoa tiloihin teemme vielä remonttia, jotta asiakkaamme pääsevät varta vasten heille suunniteltuun avokuntoutuskeskukseen. Tilat tarjoavat loistavat puitteet avokuntoutuspalveluiden tuottamiseen asiakasystävällisestä näkökulmasta – erityisesti lasten ja nuorten tarpeet on otettu huomioon.

Uudessa keskuksessamme keskitymme avomuotoisiin palveluihin:

  • Avomuotoisiin kuntoutuspalveluihin (esim. NUOTTI-valmennus, LAKU-kuntoutus, Oma väylä -kuntoutus)
  • Terapia- ja tutkimuspalveluihin (esim. toimintaterapiapalvelut, lastenpsykiatrian erikoislääkärin palvelut, psykologipalvelut, VIGMLL®-ohjaus, Theraplay-terapia)
  • Kehittämis- ja tutkimustoimintaan (mm. Isovanhemmat ja lapset metsään! -toiminta, Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta, Tyttö olet helmi! -toiminta)
  • Koulutus- ja asiantuntijapalveluihin (mm. VIGMLL®-koulutus ja -työnohjaus, Theraplay-työnohjaus, seikkailukoulutus).

Uusien tilojen ja keskeisen sijainnin myötä meillä on mahdollisuus tarjota myös uusia palveluja lasten, nuorten ja perheiden tarpeisiin. Näistä saatte kuulla lisää lähiaikoina!

Pohjapiirrustus

Keskuksen sydämeen on tulossa viihtyisä avokeittiö, jossa voi istahtaa ja rentoutua kahvin tai mehun äärelle.

Keskuksen sydämeen on tulossa viihtyisä avokeittiö, jossa voi istahtaa ja rentoutua kahvin tai mehun äärelle.
Toivotamme kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaat erittäin lämpimästi tervetulleiksi uuteen keskukseemme Turkuun Puutarhakadulle marraskuusta lähtien! Järjestämme myös avoimet ovet -tapahtuman vielä ennen joulua.
Kannattaa seurata muuttopuuhiemme etenemistä somessa (FacebookInstaTwitterLinked In). Tulossa on mm. suuri muuttokirppis Paimiossa 23. ja 24.10.