Skip to main content

Ohjaajia Isät ja pojat puussa -seikkailutoimintaan

Ohjaajia Isät ja pojat puussa -seikkailutoimintaan

Aamos MLL tarjoaa ja kehittää lapsille, nuorille sekä heidän perheilleen kuntoutus- ja terapiapalveluita Turussa. Lasten ja nuorten neuropsykiatristen oireiden sekä koko perheen tukeminen ovat erikoisalaamme. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten perhepalveluista, joita olemme kehittäneet lapsi- ja tutkimuslähtöisesti.

Haemme kahta ohjaajaa osaksi Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminnan työryhmää. Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta on tarkoitettu 10–16 -vuotiaille pojille ja heidän isilleen. Toiminta on suunnattu pojille, joilla on neuropsykiatrisia oireita (kuten arkisia pulmia itsesäätelyssä, tarkkaavaisuudessa, keskittymisessä tai sosiaalisissa suhteissa). Seikkailutoiminta tarkoittaa melontaa, retkeilyä, seikkailullisia haasteita, kalliolta laskeutumista tai muuta köysitoimintaa sekä ruuanlaittoa luonnossa. Lisätietoa Isät ja pojat –seikkailutoiminnasta: www.lastenkuntoutus.fi/isatjapojatpuussa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet

  • luonto- ja seikkailulähtöisiä menetelmiä tunteva ammattilainen.
  • kiinnostunut mentalisaatioperustaisesta työotteesta poikien ja isien kanssa.
  • taustakoulutukseltasi lähihoitaja, sosionomi, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti, opettaja, psykologi tai jotain muuta.
  • hyvä tyyppi, jolla on sydän paikallaan ja turvallisuus selkäytimessä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja tilaisuuden kehittää omaa osaamista. Työhön kuuluu seikkailutapahtumien suunnittelu, valmistelu, toteutus ja viestintä. Koulutuksestasi ja mielenkiinnoistasi riippuen, voit halutessasi tehdä keikkatyötä lisäksi NUOTTI-valmentajana.

Ohjaajan työaika sijoittuu pääasiassa lauantaipäiviin ja ajoittain arki-iltoihin. Lisäksi työaikaan kuuluu arkipäiviin joustavasti sijoittuvat työryhmän tapaamiset.

Työtehtävä on osa-aikainen ja hankerahoituksesta johtuen määräaikainen 31.12.2023 saakka. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Ohjaajan palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Aamos MLL:n toimipiste sijaitsee Turussa Puutarhakadulla. Seikkailutapahtumat järjestetään Turun alueella erilaisissa luontokohteissa. Työhön sisältyy matkustamista, mutta oman auton käyttö ei ole välttämätöntä. Ohjaajan tukena on kokenut hankekoordinaattori ja osaava kehittämistyön tiimi. Esihenkilönä toimii kehitysjohtaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 10.3.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen nina.mellenius@mll.fi. Toivomme hakijoiksi eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa kehitysjohtaja Nina Mellenius (nina.mellenius@mll.fi / 040 501 7707).

Isät ja pojat puussa somessa: Facebook @Isatjapojatpuussaseikkailutoiminta

Kysy lisää!

Nina Mellenius

Nina Mellenius
kehitysjohtaja
040 501 7707
nina.mellenius@mll.fi